Hupsista, kun tuo aika kuluu näin lomalla siivillä… Ei kerkiä paljo muuta ku jääkaapilla pyörähtää, vilimien välissä…niin paljo tullu tv: tä katottua ny lomalla, jotta ei tartte taas hetkeen kattoa!! Eikä muuten ehdikkään, jahka täs taas työmaalle on mentävä…Sitte ei huamaakkaan, ku jo perjantaisiivoukset häämöttää ja sohvannurkka kaipaa luokseen…<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Lomalla on kyllä tullu tuota ajatusvirtaakin punnittua oikeen olan takaa…meinas aivan välistä kuuppa jumittaa.. Mutta toisaalta, sai siinä edelliset asijat puitua…vähän niinko viljan…hmmm..

Kevättä tässä odotellessa..

Mä en ole mikään talvi-ihminen..en todellakaan…Mä jäädyn heti, kun mittari painuu miinukselle ja sulan seuraavan kerran vasta juhannuksena…Onneksi kuitenkaan mun mieleni ei jäädy..ei! se pysyy viriänä kuin mikÄ!  Paitsi ny lomalla…Nyt mä oon sallinu senkin olla lomalla..ei tartte ketään miellyttää, sen ku oot vaan niissä kauhtuneissa verryttelyhousuussa….

Mutta uuden vuoden aattona mäkin jopa virkistäydyin ja laitoin vähä muutakin päälle ku verkkarit…maalailin siinä naamaani ja kähersin tukkaani…välillä hörppien viintä…kuljin akkunasta toiseen katsomassa raketteja joita jotkut rikkaat ampui  taivaalle…lisää viintä…juustua…viintä…maalia..säälittävää!!!  Hei! Täähän kuulostaa tutulta!!! Elämäni sinkkuna-leffa ei olekaan NIIN kaukaa haettua…..Mutta nyt ei säälitellä..korkkarit jalakaan ja sitte paikalliseen…sekin säälittävää.Ketä siellä ny muita olis ku niitä samoja paikallisia.
No, pääsispähän vähä ihimisten ilmoolle.Ettei aivan mökkiinny. Ei pian uskalla työhönkään ja se vasta ois kauhiaa…????

Olihan se tiätysti mukavaa, ku pääsi toiseen paikkaan istumaan…istumista siis juaman kera toisessa ympäristössä….Tanssimahanki lährin, ku joku tuli oikeen pyytämään. Mähän tykkään kovastikkin tanssia eikä ny oo niin väliä, millaista musiikkia tulee, kunhan vaan hetkutellaan ja hyvässä, sopivassa seurassa se on tietysti sitäkin mukavampaa…

Minen kuitenkaan koskaan ole ymmärtäny tota toista sukupualta, enkä varmaankaan tule koskaan ymmärtämään…Minkähän takia ollaan niin erilaisia? Varsinkin ku ollaan parisuhteessa, käytös on aivan erilaista ku eronneena…?Tai sitten mä oon niin ymmärtämätön ja sokea, etten näje niitä asijoita, kun ollaan parisuhteessa…Sitä luulee aina, että näin ollaan ja näin pitää ollakkin. Sitte NE menee ja tekee asija aivan toisin, kun parisuhteessa…(mikä-se-ny-sitte-mahtaakaan-olla-se-parisuhde)

 Täytyy varmaan opiskella vielä tuota taitoa lisää…Matkailukin avartaa, kuulemma ja taitaa olla aika munkin matkustella vähän, esim. pääkaupunkiseutu on viälä näkemättä…..VR-hier ai kam.

Joo…tuota miäs-asiaa täytyy vielä pohdiskella. Nyt kuitenkin palaan takas, jos ei ny lähtöruutuun, niin ainakin Malmille tai Erottajalle…..hmm…